Villa Pixel » Tekst- en ontwerpstudio

Aan de slag als freelancer

De laatste tijd plaatste ik veel berichten over mijn kaartenlijn. Iets wat ik dolgraag doe. Maar juist ook in combinatie met mijn werk als freelancer. Vandaag geef ik een kijkje in mijn werk voor Accent Covebo. Een tof bedrijf om voor te mogen werken!

Toen ik in de zomer van 2015 de laatste keer de deur bij Covebo achter mij dicht trok, wist ik goed wat ik achterliet. Een super fijn, inspirerend en bruisend bedrijf. Toch was voor mij het moment aangebroken om mij volledig te richten op mijn eigen onderneming. Met de woorden ‘we komen elkaar vast en zeker nog tegen’ werd er afscheid genomen. Gelukkig bleek dit zo te zijn. Het duurde niet lang of het eerste telefoontje volgde. ‘Of ik tijd en ruimte had om bij te springen in een drukke periode? Zeker wel!’

Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar verder waarin ik diverse freelance opdrachten voor Covebo mocht uitvoeren. Graag sta ik in deze blog kort stil bij mijn laatste project. In februari mocht ik een corporate brochure opleveren voor Accent Covebo. Of liever gezegd een boek, met daarin alle highlights, kernwaarden en kwaliteiten. Uiteraard passend bij Accent Covebo. Geen suffe lange teksten of een overkill aan informatie, maar uitnodigend en op unieke wijze. Fris. Eigentijds. Prikkelend. Een klus waar ieders creatieve hart sneller van gaat kloppen. Geen strakke kaders, maar ruimte voor vrijheid en creativiteit. Kortom, een uitdagende klus!

PIN

Share:|Facebook|Twitter|Pinterest|Google+