Villa Pixel » Tekst- en ontwerpstudio

Een nieuw hoofdstuk

wolfsgoed-blogPINAfgelopen maandag brak er voor Hans van Wolfswinkel een nieuw hoofdstuk aan: zijn eigen makelaarskantoor. Na weken van voorbereiding is het definitief en officieel. Wolfsgoed Makelaardij is vanaf heden op de Barneveldse markt! En daarmee mag ik zelf ook een hoofdstuk toevoegen aan mijn portfolio. Het lijkt nog maar even geleden dat ik op een avond het blije telefoontje kreeg dat Villa Pixel voor Wolfsgoed aan de slag mocht. Tegelijkertijd ligt er een drukke en intensieve periode achter ons.

Het begon allemaal met een brainstorm over het logo en de gewenste uitstraling. En inmiddels ligt er een heel scala aan producten op de plank. Namens Villa Pixel heb ik een fris en dynamisch logo ontworpen en dit doorvertaald in verschillende middelen. Naast de ‘standaard’ uitingen als een visitekaartje en het nodige drukwerk, mocht ik ook aan de slag met het design voor een makelaarsbord. Een nieuw en leuk project. Ik zie mezelf al door Barneveld fietsen, met onderweg hier en daar een bord van Wolfsgoed in de tuin. Zo wordt je werk opeens heel zichtbaar.

Naast de grafische klussen, mocht ik ook de fotografie en de teksten voor de website van Wolfsgoed verzorgen. Dit maakte het geheel tot een gevarieerd en uitdagend project.

Met vertrouwen zie ik de start van Wolfsgoed tegemoet. Nog even doorbikkelen om de laatste puntjes af te ronden en dan is helaas dit leuke hoofdstuk voor Villa Pixel gesloten.

 

Share:|Facebook|Twitter|Pinterest|Google+