Villa Pixel » Tekst- en ontwerpstudio

Zakelijk design

Van logo tot online nieuwsbrief: Villa Pixel ontwikkelt verfrissende (online) media.

Uw doelgroep bereiken met een pakkend communicatiemiddel is anno 2018 een ware uitdaging. Villa Pixel helpt u hier graag bij! Door middel van een goede tekst en een in het oog springend ontwerp laat u een onvergetelijke indruk achter.

Ontwerp logo en huisstijl
Bent u een startende ondernemer en wilt u uw bedrijf goed op de kaart zetten? Villa Pixel heeft ruim ervaring met het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen. In een gezamenlijk creatief proces ontwikkelen we een logo passend bij de visie en uitstraling van uw onderneming.

Promotiemateriaal (tekst en ontwerp)
Voor al uw drukwerk bent u bij Villa Pixel aan het juiste adres. Ondanks de toename van online media, is het nog altijd daadkrachtig uw klanten en bezoekers te voorzien van tastbaar promotiemateriaal. Villa Pixel ontwikkelt folders, brochures, leaflets, flyers en divers beursmateriaal.

Online media
Naast drukwerk kunt u Villa Pixel inschakelen voor uw online media. Wilt u uw klantenkring voorzien van een wekelijkse of maandelijkse update? Villa Pixel schrijft, ontwikkelt en verstuurt online nieuwsbrieven en neemt voor u het werk uit handen. Terwijl u onder de aandacht blijft bij uw klantenkring, kunt u zich volledig richten op dat waar u goed in bent: ondernemen!

Productfotografie
Heeft u een breed productassortiment dat u wil vastleggen in een catalogus? Productfotografie behoort tot de mogelijkheden van Villa Pixel. Met de juiste apparatuur worden u producten professioneel vastgelegd.

Een aantal opdrachtgevers van Villa PixelPIN